Beste Kijkers/Fans/Mods/Friends/Peeps,

We gaan even terug in de tijd. 1 Februari 2016, ik had geen werk meer en wist niet meer zo goed wat ik moest gaan doen. Ik besloot om elke dag live te gaan als dat kon om mezelf af te leiden van de shit om me heen. Gelukkig vond ik vrij snel nieuw werk en Inmiddels 2 jaar later heb ik 10k volgers en een vaste kijkers groep die ik enorm dankbaar ben.

De afgelopen 2 jaar heb ik mezelf meer dan 100% ingezet voor Twitch/mijn kanaal en Social Media ook heb ik vele anderen geholpen. Zo iets gaat altijd gepaard met ups en downs. Maar opgeven zal ik nooit. De afgelopen tijd zijn er wat vervelende dingen over mij gezegd binnen de Twitch community en ik wil zeggen dat ik daar ver boven sta. Hen die denken dat ze mij onderuit kunnen halen hebben het mis! Ik wil dan ook iedereen bedanken die mij support in mijn road to the top!

En zoals ik altijd roep:
“Ik ben het Duracell konijntje die doorgaat waar de rest stopt!”

Dan het volgende, vanaf 1 februari 2018 ga ik elke maand een MysteryBox weg geven die je kunt verdienen door elke dag in te checken in de chat! Dit kan doormiddel van !inchecken en je kunt je score checken door !checkins te typen. Wat er in zo’n mystery box zit? Dat is natuurlijk een mystery! Maar gaaf is het zeker!

Ook heb ik jullie al een tijdje een 24u stream beloofd en die gaat in de voorjaarsvakantie plaatsvinden! De datum is voor nu nog onbekend maar hij komt er zeker!

En!! Is het dit jaar tijd voor een feestje! Mijn Twitch account bestaat op 28 april 2018, 10 jaar! Daarmee durf ik vol trots te zeggen dat ik 1 van de oudste actieve accounts op Twitch bezit!

Nogmaals thanks voor de insane support!
Vol trots kan ik zeggen dat we nu maandelijks tussen de 45-50 subs hebben gedurende de hele maand en dat besef is insane.. Hopelijk halen we dit jaar vele goals. Maar niet alleen mijn goals, ook die van jullie!

<3