De mods van mijn stream zijn belangrijk voor mij en verdienen daarom een speciaal plekje op mijn site!

Deathseeker
Binnenkort meer..

FFRomee
Romee maakte haar naam door met haar Twitch Staff badge in de chat te komen en plaatste haar eigen naam onder het informatie kopje onder de stream bij de mods. Daarmee kreeg ze mij enorm aan het lachen en besloot ik haar daadwerkelijk mod te maken!

GetNowDesigns
Jaap is onze designer, maar poets deze bikkel zeker niet weg. Jaap is namelijk naast vaste kijker en vriend van de stream een mod die graag streng doch rechtvaardig met de banhammer slingert. Maar, wees maar niet bang, want over het algemeen is Jaap best een lieve knul en een goede aanvulling op ons moderator team.
Twitter | Twitch

JustMxrk
Binnenkort meer..

MartMonster
Mart is ons bloedeigen lachebekje. Zijn naam is ontstaan tijdens een van mijn streams, en deze naam draagt hij nog altijd met trots! Deze pleb kletst je soms de oren van je kop, maar hij bedoelt het allemaal goed. Luister wel naar hem, want Mart heeft altijd gelijk!
Twitter | Twitch

Mereldevogel
Merel is vanaf begin af aan een van mijn (zo niet) trouwste kijkers en een zeer actief lid in de pexer community. Want waar was de chat geweest zonder Merel haar vrolijke gezang en gefluit. Als een ware vogel vliegt deze jongedame van hot naar her om de chats netjes en gezellig te houden, en daar zijn we haar maar al te dankbaar voor.
Twitter | Twitch

RMiles289
Rowan is onze highlight baas, zonder hem werden er geen highlights gemaakt en was er nooit een gaaf “Happy Bday Pexer” filmpje geweest!
Twitter | Twitch

Tommi3tijd
Tom is de jongste van de club maar maakt zijn naam als NeefjePexer 100% waar en doet dan ook regelmatig mee met de games die er gespeeld worden.