De mods van mijn stream zijn belangrijk voor mij en verdienen daarom een speciaal plekje op mijn site!

DamienDawreck
Damien is onze code guru zo maakt hij diverse toffe bot functies en is hij onze Shazzle Developer.
Twitter | Twitch

GetNowDesigns
Jaap is onze nieuwste mod, maar poets deze bikkel zeker niet weg. Jaap is namelijk naast vaste kijker en vriend van de stream een mod die graag streng doch rechtvaardig met de banhammer slingert. Maar, wees maar niet bang, want over het algemeen is Jaap best een lieve knul en een goede aanvulling op ons moderator team.
Twitter | Twitch

MartMonster
Mart is ons bloedeigen lachebekje. Zijn naam is ontstaan tijdens een van mijn streams, en deze naam draagt hij nog altijd met trots! Deze pleb kletst je soms de oren van je kop, maar hij bedoelt het allemaal goed. Luister wel naar hem, want Mart heeft altijd gelijk!
Twitter | Twitch

Mereldevogel
Merel is vanaf begin af aan een van mijn (zo niet) trouwste kijkers en een zeer actief lid in de pexer community. Want waar was de chat geweest zonder Merel haar vrolijke gezang en gefluit. Als een ware vogel vliegt deze jongedame van hot naar her om de chats netjes en gezellig te houden, en daar zijn we haar maar al te dankbaar voor.
Twitter | Twitch

RMiles289
Rowan is onze highlight baas, zonder hem werden er geen highlights gemaakt en was er nooit een gaaf “Happy Bday Pexer” filmpje geweest!
Twitter | Twitch