Naam: Kevin Wiering
Woonplaats: Assen
Geboortedatum: 8 maart 1991
Gamertag: Pexer (Sinds 2009)

Hobby’s: Mensen entertainen, Gamen, Computers en ICT, Fotografie en Video.
Werk: Livestreamer, Grafisch vormgever en Studio manager voor een online media bedrijf.


Toen ik klein was wist ik het al. Ik werd timmerman, buschauffeur of brandweerman. Allemaal leuke beroepen. Geen van deze droombanen werd het. Wel heb ik enige tijd gereden in een bestelbus, en klus ik vaak vanuit interesse. Ik gaf vroeger vaak kleine showtjes aan mijn moeder en mijn hoogslaper was het beste podium waar ik ooit heb mogen staan. In groep 8 mocht ik mijn musical doen op een groot podium maar toen was ik natuurlijk veel te verlegen en super zenuwachtig! Wel vond ik de techniek geweldig en is dat altijd bij mij gebleven. Met mijn grote ruimtelijke inzicht zit het wel goed, dus zie ik ook snel dingen voor mij: hoe iets zou moeten werken of hoe iets in elkaar zit.

Ik heb altijd al passie gehad voor licht, geluid en techniek. Zo kocht ik een DMX gestuurde Laser machine maar daar bleef het niet bij. Het moest beter, gaver en extremer. Een heuse disco installatie met alles er op en er aan incl. rookmachine behoort tot mijn verzameling. Lange tijd heb ik diverse feestjes mogen geven voor de kids van mijn vrienden, of voor mijn vrienden zelf.

In 2014 besloot ik om met een reis mee te gaan naar Las Vegas. Een droom die werkelijkheid werd in april 2015. Niet perse Las Vegas maar gewoon het naar Amerika geweest zijn was al een droom.
En als ze ergens van techniek, licht en geluid weten is dat zeker Las Vegas. Ik heb mijn ogen uit mogen kijken, en daar geniet ik nog elke dag van. Ik heb tijdens die reis elke dag een vlog opgenomen en geüpload op mijn YouTube kanaal.

Nadat ik de lat zo hoog heb gelegd op het gebied van vlogs, merkte ik al snel dat dat niet te evenaren viel. Dus besloot ik een andere tak van sport te gaan doen, Livestreamen. En sinds augustus 2015 is mijn grootste hobby en passie dan ook Livestreamen geworden. Een tijdje heb ik het elke dag vol gehouden, maar ook dit werd even te veel. Na 2 jaar zeer weinig streamen heb ik de draad in 2020 weer opgepakt en stream ik regelmatig (mits het niet te warm is) vanuit mijn appartement in assen met een leuke groep kijkers.

Ook heb ik sinds 1 april 2021 mijn werk mogen maken van het Livestreamen voor een online media bedrijf. Zo heb ik naar mijn mening de 1na beste baan ter wereld waar ik dan ook elke dag van geniet en dankbaar voor ben. (één na beste baan omdat mijn collega de beste baan ter wereld heeft 😉 )